Virtuális kántor

Üdvözöllek!
A virtuális kántor, mely a Dicsérjétek az Urat erdélyi énekes könyv dalait tartalmazza hanganyaggal és kivetíthetően, Gombos Csaba és Borcsa Gergely kántoroknak köszönhető. Isten fizesse nektek!

A program és hanganyaga az ALÁBBI LINKEN TÖTLHETŐ LE. Javasoljuk, hogy hozz létre egy mappát a C: meghajtóra „diatar” névvel, másold be a letöltött fájlokat (diaeditor, diatar, rodiníriumok, dicserjetek… – 8 fájlt) és mappákat (du, misek_dia, ordinariumok – 3 mappát), ahogy van és onnan indítsd, hogy a hangfájlok útvonala megmaradjon és működjön.

A felénekelt változat INGYENESEN hozzáférhető, letölthető…

Orgonán kísér: BORCSA GERGELY, a csíksomlyói plébánia kántora.

Énekel: GOMBOS ZOLTÁN-CSABA, teológiát végzett, négy gyerekes családapa, csíkcsicsói kántor.

Technikai kérdésekben hívják László Rezső plébánost: 0740-357353 vagy Borcsa Gergely kántort: 0747-398077

Tartalmi kérdések, hozzászólások, javaslatok, kritikák esetében: csabakantor@yahoo.com vagy a 0747-203335 telefonszámon keressenek.

Ezt a munkát a kántori szolgálat lelkiségével végeztük, ezért NEM KÉRÜNK pénzt munkánkért, de ha valaki mégis szeretné adományával támogatni szolgálatunkat, akkor ezt megteheti:

Gombos Zoltán-Csaba

Ciceu 154

Banca Transilvania

RO37BTRLRONCRT0574077001

Előre is hálásan köszönjük!

Ezen levéllel megadom az „engedélyt” is, hogy használhassák hangomat bármilyen liturgikus alkalomból és liturgikus tereinkben. Emberi gyengeségeink tudatában reménykedünk (Gergely és jómagam), hogy szolgálatunkkal hozzájárulhatunk nagyon sok egyházközség híveinek lelkiekben való töltődéséhez.

Szeretettel és tisztelettel, Gombos Csaba kántor

fdasdfasd

ergwre terg ewrg dfg sdfg