Magunkról

A helyi közösséggel, amióta itt lakom, együtt keressük, mi Isten célja itt velünk. A sok szép erdő, rét, mező, hegyek és patakok körülöttünk… És mi ebben a környezetben élhetünk, mint a jó Isten családja.

E honlapon azt szeretnénk megosztani veled, mi minden jó vesz körül itt bennünket, miért jó itt lakni, miért jó neked ide látogatnod, részévé válni a mi életünknek.

Ha böngészed a lapunkat, megtapasztalod te is, hogy Isten milyen csodálatosan működik köztünk és bennünk, egy milyen széppé alakuló világba teremtett bennünket. Ma már csak rajtunk áll, milyenné tesszük a ma és a jövő világát. Egy szebb és boldogabb jövő érdekében gyere és építkezzünk együtt Isten áldásában részesedve!

Mennyei Atyánk, köszönjük, hogy e szép világot értünk teremtetted és tartod fenn. Köszönjük, hogy Szent Fiad által meg is váltottad a bűn átka alól. Kérünk vezess minket, ma élő gyermekeidet Szentlelked által, hogy teremtésed szépségének fenntartói és fejlesztői legyünk Tebenned és igazi otthonra találjunk benne, ahol megtapasztalhatjuk Szent Fiad ígéreteinek beteljesedését: „azért jöttem, hogy életük legyen és bőségben legyen”. Ámen

Rezső atya