Blog

Hirdetések – 2019. márc. 3.

  1. Szentmisék a héten a megszokott beosztás szerint lesznek.
  2. Szerda Hamvazószerda. Elkezdődik a nagyböjt hamvazkodással, és teljes természetességgel ezt követően igyekszünk a Húsvétra készülni mulatságokat kerülve, elcsendesedve, böjtölve. Nők napja is, mely péntekre esik, megünnepeljük. Reméljük sikerül mintaértékűnek lenni, hogy mindennek megvan a maga ideje. Lehet ünnepelni egyházi időnek megfelelően is. Péntek este 7-kor lesz Kultúrházban.
  3. Nagyböjtben Keresztút lesz péntekenként du 5 órakor és ezt követően fél 6-kor szentmise. A csoportok által vezetett Keresztút Hétfő estéken lesz negyed 6-tól, a szentmise előtt. Vasárnap nem lesz keresztút az esti szentmise előtt, mikor hangolás van a diák-, ifi misére. A csoportok beosztása a hirdetőtáblán van. Kérem a csoportokat, szépne hangoljanak össze. Köszönöm!
  4. Újraindult a plébánia honlapja: csicsoiplebania.ro cimen. Itt és a Fb-on igyekszünk a továbbiakban is tájékoztatni. A pápai szentmisére csoportosan is tudunk jelentkezni és az az alőnyösebb. A héten elkészítjük annak is az interneten kitölthető űrlapot. Mint korábban, itt is tudunk egymásnak segíteni a bejelentkezésben. A további központi infókat megosztottuk az oldalainkon.
  5. Megjelentek a pápaképek imádsággal a Szentatyáért, melyeket haza vihetünk és imádkozhatunk családjainkban a Szentatya látogatásáért.
  6. Ma kosár Benkő Krisztina 7 éves kislánynak megy. A persely a FIF-nek.